Show Specials en Themadagen

Evenementenkalender

Hieronder kan u onze nieuwste thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Dit zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden!
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

Keukenparty Dinnershow

Op 30 september 2017 geven onze artiesten niet enkel op het podium het beste van zichzelf, maar ook aan het buffet waar ze u de lekkerste gerechten uitserveren. Hulpkoks van dienst zijn Bandit, Marjan Berger, Kurt CrabbéJason Bradley, Sammy Moore en Mehdi.


The Sound of Musicals NIEUW!!!

Een show vol met liedjes uit alle bekende musicals zoals ANNIE, GREASE, SISTER ACT, EVITA, THE SOUND OF MUSIC,THE PHANTOM OF THE OPERA, MISS SAIGON, CHICAGO en vele andere, voor u verzorgd door de Dutch Show Company op woensdag 4 oktober.


Sound Express Show- & dansmiddag

Sfeervolle Show- en dansmiddag op 14 oktober 2017 met John Leo & JLS Sound Express, Luc van Meeuwen en Miss Diamond International.


Andrei Lugovski en vrienden

Dean, Paul Severs, Marjan Berger en Lissa Lewis zijn de vrienden die zaterdag 4 november 2017 Andrei Lugovski komen vergezellen op het podium van De Kaasboerin!


Sint en Piet Starshow NIEUW!!!

Bij de voorlopig laatste van onze Starshows mag een bezoekje van Sinterklaas en zijn trouwe kompaan zeker niet ontbreken. Daarnaast is er een stevige dosis magie door Black and White Illusion, de nodige muziek van Bobby Prins en vooral topentertainment met het Stardancers Showballet, Luna Sylver, Mystique Royale en Miss Ariana!


Luxe-familieontbijt met bezoek van sint en piet

Wie zoet is krijgt lekkers! Kom uitgebreid ontbijten met de hele familie op zondag 3 december tussen 10u00 en 11u30. De prijs bedraagt € 25 per persoon en iedere tweede eet gratis. Sinterklaas komt natuurlijk langs met een leuke attentie voor de allerbraafsten ...


Herinnert u zich deze nog... nog... nog...

Ben Cramer, zijn dochter Shanna en Nick Jefferson nemen u zaterdag 16 december 2017 mee op een muzikale tijdreis naar de sfeervolle dagen rond Kerstmis. Een prachtige allround show met liedjes van vroeger en nu gebracht door verbluffende performers.


Nieuwjaarsrendez-vous met Eddy Smets & Letty Lanka

De Nieuwjaarsdans- en hapjesnamiddag met Eddy Smets en Letty Lanka op zondag 7 januari 2018 is naar goede traditie onze eerste dansmiddag van het nieuwe jaar. Van harte welkom!


Luc Van Meeuwen toast op 2018

Klink op zondag 14 januari samen met Luc Van Meeuwen en enkele bijzondere gasten op een voorspoedig 2018!


60 Jaar Smartlappen NIEUW!!!

Het levenslied van 1958 tot nu met de Dutch Show Company en gastoptreden van Koos Alberts op zaterdag 20 januari 2018. In een typisch smartlappeninterieur komen de allergrootste Vlaamse en Nederlandse artiesten bij ons op de koffie.


Marjan Berger's Galamiddag

Marjan Berger heeft enkele straffe collega-artiesten uitgenodigd op haar unieke galamiddag zaterdag 28 januari 2017.


Romantische Valentijn-dinnershow

Beleef op zaterdag 10 februari 2018 de mooiste valentijn in jaren met een romantisch diner en optredens van Bobby Prins, Ive Renaarts, Ida de Nijs, Freddy Davis, Wouter Survani en het Stardancers Showballet!


Lievekesdagbuffet met The Jackets

Eerst à volonté aanschuiven aan ons Lievekesdagbuffet en daarna calorietjes verbranden op de dansvloer met livemuziek van The Jackets op zondag 11 februari 2018.


"Jodelahiti, Jodelahita" Partyavond

Ook in 2018 (3 maart) hebben we weer een mooie Tiroolse themashow voor u, maar dan helemaal anders dan anders met liveorkest Tirol Sound, showballet "Die Sterntänzer" en de Dutch Show Company. Bovendien worden er prijzen uitgereikt voor de mooiste Tiroleroutfits!


Bandit & The Ladies

Op zaterdag 24 maart 2018  staat Bandit met enkele prachtdames op de planken in De Kaasboerin. Dit jaar zijn dat Mieke, Sasha Rosen en een zeskoppig ladiesballet.


Culinaire en muzikale paasdinnershow

Lekker genieten van een show op zijn paasbest met Laura Lynn, Christof Chapsis, Louisia, Magus, Youston en het Stardancers Showballet op zondag 1 april 2018.


Luxe-familieontbijt met bezoek van de paashaas

Uitgebreid ontbijten met de hele familie op paasmaandag 2 april 2018 tussen 10u00 en 11u30. Iedere tweede persoon eet gratis! Ook de paashaas zal er zijn met een attentie voor iedere bezoeker en voor de kleinsten een gratis ritje op onze draaimolen. 


Dolle Lente-revueshow

Mister Dave presenteert op 14/04/2018 de Dolle Lente-revueshow, een boeiende ontdekkingstocht boordevol muzikaal talent!


Moederdagdinnershow

Op zondag 13 mei 2018 zet Herbert Verhaeghe samen met o.a. Lissa Lewis en JimmyKe alle moeders, moekes, makes en mama's in de muzikale bloemetjes.


Pinkstershow

Op pinkstermaandag 21 mei 2018 blazen Bandit en Salim Seghers samen met enkele andere rasartiesten deze nogal kleurloze feestdag nieuw leven in met onze bonte Pinkstershow!


"Party, Party" Show- en Dansavond

Op 9 juni 2018 geniet u de hele avond van lekker eten en een uiterst gevarieerde liveshow, vol enthousiasme voor u gebracht door de Dutch Show Company. Van de jaren 50 tot nu, van rock, over disco tot dance met zowel Vlaamse, Nederlandse als internationale meezingers... het komt allemaal aan bod tijdens "Party, Party".


4e Accordeonmatinee

Op zondag 8 juni 2018 brengen wij al voor de vierde keer een ode aan de accordeon. Kom dus gerust genieten van een harmonieus viergangendiner en enkele krakken van accordeonisten.


Country dansmiddag

Countryliefhebbers, saddle your horses! Op zondag 15 juli '18 kunt u bij ons komen linedancen op livemuziek van All Shook Up en Beethovens Boogie Country Trio; gewoon luisteren mag natuurlijk ook ;)


Kaasboerin Artiestenparade '18

Op zondag 29 juli 2018 zorgen tal van artiesten voor een allround muziekfestijn. Onder andere Danny FabryMichael Angelo en Marino Punk paraderen dan door De Kaasboerin...


Trip Around The World

"Trip Around The World" neemt u mee op een muzikale wereldreis in een gloednieuwe revueshow vol glitter, glamour, dans, zang en heel veel humor.terug naar overzicht