Show Specials en Themadagen

Evenementenkalender

Hieronder kan u onze nieuwste show specials, thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Dit zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden!
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

Gay & Friends Party

Op maandag 9 september kleurt De Kaasboerin voor één dag roze voor haar tweede Gay and Friends Party met niemand minder dan Luc Steeno. Doe daar nog zanger PC Brown, Party-DJ Serge, Mario Franco, Les Folles de Gand en de Stardancers bij en je krijgt een absoluut topfeest!


Zomerfestijn met Frank & Christel Gallan

Zaterdag 22 juni 2019 is het al meteen zomeren geblazen in De Kaasboerin. Frank & Christel Gallan zijn dan samen met special guest Herbert Verhaeghe de zonnetjes in huis!


De Kaasboerin Zomerparade VOLZET!!!

Op zondag 28 juli 2019 zorgen tal van artiesten voor een allround muziekfestijn. Bandit, Kurt Crabbé, Luc van Meeuwen, Ingrii, John Horton, duo Danny & Marleen en Freddy Davis paraderen dan over het podium van De Kaasboerin. DEZE SHOW IS HELAAS HELEMAAL UITVERKOCHT!!!


Foute Muzikale Zomerbingo NIEUW!!!

Op 12 augustus 2019 organiseert de familie Sanseveria voor het allereerst haar Foute Muzikale Zomerbingo in De Kaasboerin. Vooraf geniet u à volonté van een grandioos koud zomerbuffet, daarna van een oergezellige middag...


Luxe-hemelvaartontbijt

Ook op Hemelvaartsdag 15 augustus 2019 kunt u bij ons met de hele familie tussen 10u00 en 11u30 komen ontbijten. We maken er dan een zomers buffet van met o.a. frisse huisgemaakte slaatjes en zelfgebakken flensjes met poedersuiker.


Magic & Music Dinnershow

Laat je op 18 augustus 2019 meeslepen in de wondere wereld van de magie… en het magische universum van de muziek met Nikolini, Youston, Take II, Danny Diego, Luna Sylver en het Stardancers Showballet.


Komische Travestie-revueshow III

Op dinsdag 17 september 2019 maken De Stardiva's al voor het derde jaar op rij het podium van De Kaasboerin onveilig met een dolkomisch en glamoureus travestiespektakel. Er is ook een gastoptreden van Youston en Marc Stans zorgt voor de nodige muzikale opvulling.


Jukebox-dinnershow

Een gloednieuwe middagshow op zaterdag 21 september 2019, waarbij alle artiesten één voor één vanuit een grote jukebox op het podium verschijnen. Ze brengen hun bekende en hedendaagse repertoire, afgekruid met een vleugje nostalgie!


Oktoberfeest

Feesten op zijn Duits op zaterdag 5 oktober 2019 met orkest AlpenFever, Marjan Berger, De Havenzangers en het Stardancers Showballet! Het grootste najaarsevenement in De Kaasboerin, helemaal overgewaaid van bij onze oosterburen.


Luxe-familieontbijt met sint en piet

Wie zoet is krijgt lekkers! Lekker uitgebreid ontbijten met de hele familie op zondag 1 december 2019 tussen 10u00 en 11u30. De prijs bedraagt € 28 per persoon, iedere 2e eet gratis. Sinterklaas en zijn beste vriend komen natuurlijk ook langs met een leuke attentie voor de allerbraafsten ...terug naar overzicht