Zomerprogramma 2017

Evenementenkalender

Zoals ieder jaar staat er deze zomer weer heel wat te gebeuren in De Kaasboerin. Voor de kinderen, maar ook voor ouders en grootouders hebben we niet alleen ons uitgebreid terras met alom gekende speeltuin en andere klassiekers in petto (zoals onze jaarlijkse eetdagen), maar ook enkele verrassende nieuwigheden! Hieronder vindt u een overzicht. 

 

Gratis kinderanimatie: Nikolini's Magic Show

Vanaf woensdag 5 juli 2017 is er iedere woensdag van juli en augustus, tussen 14u00 en 18u00 gratis kinderanimatie met Nikolini's Magic Show. Nieuw in de Kaasboerin!


Springkastelenfestival NIEUW!!!

Nieuw in de zomer van 2017: Springkastelenfestival! Iedere zaterdag van juli en augustus verschijnen er in onze speeltuin 3 supertoffe springkastelen, waaronder één met een glijbaan en... eentje met ingebouwde discolichten en geluid! (enkel bij goed weer)


Staminee De Kaasboerin

Gloednieuw praat- en showprogramma gepresenteerd door Marc Dex, die tal van populaire artiesten en andere bekende Vlamingen uitnodigt in "Staminee De Kaasboerin". Luc Steeno, Herbert Verhaege, John Terra en Margriet Hermans zijn slechts enkele van de ronkende namen die bij hem te gast zullen zijn.


Muziekcafé op het terras, met livemuziek!

Op enkele dins- en donderdagen in de zomer van 2017 is het in De Kaasboerin "Muziekcafé op het terras". Een gezellig terrasje doen met livemuziek op de achtergrond... Moet kunnen!


Spareribfestival met all-round zanger Berry Grimm

Onbeperkt spareribs met frietjes eten voor € 15 per persoon op maandag 24 juli 2017, onder muzikale begeleiding van all-round zanger Berry Grimm.


Mosselfestijn: € 13,50 per portie DAG 2!!!

Maandag 7 augustus is reeds volzet, maar niet getreurd: mosselen smullen met frietjes of brood voor slechts € 13,50 per portie kan nog op dinsdag 8 augustus 2017!


Kaasboerin Artiestenparade '17

Op zondag 30 juli 2017 zorgen tal van artiesten voor een all round muziekfestijn! Yvan Verelli, René Redley en Sammy Bergmans zijn slechts enkele van de vele namen...


Midsummer Starshow

Noteer alvast in uw agenda: 15 augustus 2017. De derde in onze niet te missen reeks van vier Starshows met alles erop en eraan: lekker eten, topartiesten, een geweldig showballet en spectaculaire travestieacts.terug naar overzicht