Zomerprogramma 2018

Evenementenkalender

Zoals ieder jaar staat er deze zomer weer heel wat te gebeuren in De Kaasboerin. Voor de kinderen, maar ook voor ouders en grootouders hebben we niet alleen ons uitgebreid terras met alom gekende speeltuin en andere klassiekers in petto (zoals onze jaarlijkse eetdagen), maar ook enkele verrassende nieuwigheden! Hieronder vindt u een overzicht. 

 

Gratis kinderanimatie: Nikolini's Magic Show II

Vanaf woensdag 4 juli 2018 is er iedere woensdag in juli en augustus, tussen 14u00 en 18u00 gratis kinderanimatie met Nikolini's Magic Show II. Vernieuwde show!!!


Fietstochten Large en XX Large

In haar 25ste jubileumjaar 2018 gaat De Kaasboerin van start met 2 prachtige fietstochten. Voor € 5 ontvangt u een deelnameformulier met daarop een bon voor een heerlijke fietsschotel. Bovendien maakt u kans op prachtige prijzen, waaronder 2 fonkelnieuwe fietsen.


Springkastelenfestival NIEUW!!!

Ook in 2018 houden wij iedere zaterdag van juli en augustus Springkastelenfestival! Er verschijnen dan in onze speeltuin 3 supertoffe springkastelen, waaronder één met een glijbaan en... eentje met ingebouwde discolichten!


Muziekcafé op het terras, met livemuziek!

Op enkele dins- en donderdagen in de zomer van 2018 is het in De Kaasboerin "Muziekcafé op het terras". Een gezellig terrasje doen met livemuziek op de achtergrond... Moet kunnen!


Spareribfestival met all-round zanger Berry Grimm

Onbeperkt spareribs met frietjes eten voor € 16 per persoon op maandag 23 juli 2018, onder muzikale begeleiding van all-round zanger Berry Grimm.


Mosselfestijn: € 15,00 per portie!!

Mosselen smullen met frietjes of brood voor slechts € 15,00 per portie op maandag 6 augustus 2018 (VOLZET). Voor wie alsnog van deze aanbieding wil genieten, is er een extra mosseldag voorzien op dinsdag 7 augustus!terug naar overzicht