Zomerprogramma 2018

Evenementenkalender

Zoals ieder jaar staat er deze zomer weer heel wat te gebeuren in De Kaasboerin. Voor de kinderen, maar ook voor ouders en grootouders hebben we niet alleen ons uitgebreid terras met alom gekende speeltuin en andere klassiekers in petto (zoals onze jaarlijkse eetdagen), maar ook enkele verrassende nieuwigheden! Hieronder vindt u een overzicht. 

 

Gratis kinderanimatie: Nikolini's Magic Show II

Vanaf woensdag 4 juli 2018 is er iedere woensdag in juli en augustus, tussen 14u00 en 18u00 gratis kinderanimatie met Nikolini's Magic Show II. Vernieuwde show!!!


Springkastelenfestival NIEUW!!!

Ook in 2018 houden wij iedere zaterdag van juli en augustus Springkastelenfestival! Er verschijnen dan in onze speeltuin 3 supertoffe springkastelen, waaronder één met een glijbaan en... eentje met ingebouwde discolichten en geluid!


Muziekcafé op het terras, met livemuziek!

Op enkele dins- en donderdagen in de zomer van 2018 is het in De Kaasboerin "Muziekcafé op het terras". Een gezellig terrasje doen met livemuziek op de achtergrond... Moet kunnen!


4de Accordeonmatinee

Op zondag 8 juli 2018 brengen wij al voor de vierde keer een ode aan de accordeon. Kom dus gerust genieten van een harmonieus viergangendiner en enkele krakken van accordeonisten.


Country-and-westernmiddag

Countryliefhebbers, saddle your horses! Op zondag 15 juli '18 kunt u bij ons komen linedancen op livemuziek van All Shook Up en Beethovens Boogie Country Trio; gewoon luisteren mag natuurlijk ook ;)


Spareribfestival met all-round zanger Berry Grimm

Onbeperkt spareribs met frietjes eten voor € 15 per persoon op maandag 23 juli 2018, onder muzikale begeleiding van all-round zanger Berry Grimm.


Mosselfestijn: € 14,50 per portie!!

Mosselen smullen met frietjes of brood voor slechts € 14,50 per portie op maandag 6 augustus 2017!


Kaasboerin Artiestenparade '18

Op zondag 29 juli 2018 zorgen tal van artiesten voor een allround muziekfestijn. Onder andere Danny FabryMichael Angelo en Marino Punk paraderen dan door De Kaasboerin...terug naar overzicht