> Shows   >
Fanbals

Fanbals

Evenementenkalender

Tal van topartiesten vieren ieder jaar hun fanbal of verjaardag in De Kaasboerin. Zij doen dit natuurlijk niet alleen: deze feestmiddagen zijn doorspekt van de gastoptredens, het ene nog straffer dan het andere. Hieronder vindt u alvast een handig overzicht.

Verjaardagshow Davy Dilamo

Op 26 mei 2018 is Davy Dilamo bij ons het feestvarken. O.a. Frank Gallan, Ive Renaerts en Guy Neve zorgen die dag samen met hem voor een boeiende verjaardagshow. Van harte gefeliciteerd!


Verjaardagsparty van Marjan Berger

Op zondag 5 augustus 2018 viert Marjan Berger haar verjaardag in De Kaasboerin samen met tal van verrassingsgasten... en u natuurlijk!


Fan- & Verjaardagsbal Salim Seghers

Salim Seghers blaast 70 kaarsjes uit in 2018 en viert dit op zondag 12 augustus met een geweldige artiestenparade in De Kaasboerin. 


Verjaardagsfeest Luc van Meeuwen

Een middag vol muziek met optredens van Luc van Meeuwen en een hele resem collega-artiesten op zondag 26 augustus 2018.


Cliff Rilly: Gouden Successen

Cliff Rilly zingt Gouden Successen in De Kaasboerin op zaterdag 6 oktober 2018.


Fandag Bobby Prins met orkest

Op zaterdag 13 oktober 2018 brengen tal van gastartiesten een bezoek op de fandag van Bobby Prins, met livemuziek van de Prins Jr. Band.


Verjaardagshow Kurt Crabbé

Vier samen met ons de verjaardag van Kurt Crabbé op zondag 11 november 2018. Luc Steeno, Herbert Verhaeghe, Bandit, Ive Renaerts, Jenny J, Mieke en Luc van Meeuwen zijn alvast van de partij!


Verjaardagshow Animolly

Zaterdagavond 8 december 2018 stelt komiek Animolly zijn nieuwste acts voor in De Kaasboerin, samen met enkele muzikale gastartiesten. Fan van humor à la André Van Duyn en Jacques Vermeire? Dan kan deze verjaardagshow u zeker en vast bekoren!terug naar overzicht