> Shows   >
Fanbals

Fanbals

Evenementenkalender

Tal van topartiesten vieren ieder jaar hun fanbal of verjaardag in De Kaasboerin. Zij doen dit natuurlijk niet alleen: deze feestmiddagen zijn doorspekt van de gastoptredens, het ene nog straffer dan het andere. Hieronder vindt u alvast een handig overzicht.

Cliff Rilly: Gouden Successen GEANNULEERD!

Cliff Rilly zingt Gouden Successen in De Kaasboerin op zaterdag 6 oktober 2018. GEANNULEERD WEGENS GEZONDHEIDSREDENEN!!!


Verjaardagsfeest Luc van Meeuwen

Een middag vol muziek met optredens van Luc van Meeuwen en een hele resem collega-artiesten op zondag 26 augustus 2018.


Verjaardagshow Animolly

Zaterdagavond 8 december 2018 stelt komiek Animolly zijn nieuwste acts voor in De Kaasboerin, samen met enkele muzikale gastartiesten. Fan van humor à la André Van Duyn en Jacques Vermeire? Dan kan deze verjaardagshow u zeker en vast bekoren!


Verjaardagshow Kurt Crabbé VOLZET!!!

Vier samen met ons de verjaardag van Kurt Crabbé op zondag 11 november 2018. Luc Steeno, Herbert Verhaeghe, Bandit, Ive Renaerts, Jenny J, Mieke en Luc van Meeuwen zijn alvast van de partij! DEZE SHOW IS UITVERKOCHT!


Fandag Bobby Prins met orkest

Op zaterdag 13 oktober 2018 brengen tal van gastartiesten een bezoek op de fandag van Bobby Prins, met livemuziek van de Prins Jr. Band.


Fandag Ive Rénaarts

Op zaterdag 13 april 2019 viert Ive Rénaarts zijn fandag opnieuw in De Kaasboerin, naar goede gewoonte met tal van gastoptredens!!terug naar overzicht