> Shows   >
Fanbals

Fanbals

Evenementenkalender

Tal van topartiesten vieren ieder jaar hun fanbal of verjaardag in De Kaasboerin. Zij doen dit natuurlijk niet alleen: deze feestmiddagen zijn doorspekt van de gastoptredens, het ene nog straffer dan het andere. Hieronder vindt u alvast een handig overzicht.

Eddy & Letty 100 jaar op het podium

Op zondag 12 juli 2020 vieren Eddy Smets en Letty Lanka in De Kaasboerin dat ze samen maar liefst 100 jaar op het podium staan... Met een heerlijk viergangenmenu gevolgd door een gratis dansnamiddag.  


Marjan Bergers Verjaardagsparty

Op zondag 2 augustus 2020 viert Marjan Berger haar verjaardag in De Kaasboerin samen met tal van verrassingsgasten... en u natuurlijk!


Fan- & Verjaardagsbal Salim Seghers

Salim Seghers blaast 72 kaarsjes uit in 2020 en viert dit op zondag 9 augustus met een geweldige artiestenparade in De Kaasboerin. 


Verjaardagsfeest Luc van Meeuwen

Een middag vol muziek met optredens van Luc van Meeuwen en een hele resem collega-artiesten op zondag 23 augustus 2020. 


Fandag Bobby Prins 2020

Ook de fandag van Bobby Prins op 17/10/2020 begint stilaan vorm te krijgen. Albert, Kurt Crabbé en Phil Hunter komen al zeker langsDe Prins Jr. Band is natuurlijk ook van de partij.


Verjaardagsshow Kurt Crabbé

De verjaardagsshow van Kurt Crabbé gaat in 2020 door op 8 november. De affiche is weerom indrukwekkend: Frank Gallan, Luc van Meeuwen, Herbert Verhaeghe, Bobby Prins, Salim Seghers, Kim Dejonghe, Albert en Ive Renaarts zijn dan ook bij ons te gast. terug naar overzicht