Show Specials en Themadagen

Evenementenkalender

Luxe-familieontbijt GEANNULEERD


Vanwege de coronamaatregelen kan dit ontbijt helaas niet plaatsvinden, maar geen nood: voor de liefhebbers is er nog ons Luxe-lenteontbijt op 21/05/2020 en ons Luxe-pinksterontbijt op 31/05/2020 (onder voorbehoud van verlengde maatregelen).


Verwen uzelf en de hele familie met een luxe paasontbijt op maandag 13 april 2020…

    Ook de paashaas komt langs met een attentie voor iedere bezoeker!
 


 

Van 10u00 tot 11u30 staat er op  paasmaandag een weelderig ontbijtbuffet  voor u klaar met verschillende broodsoorten (waaronder suikerbrood, krentenbrood en luxebroodjes), een vijftiental soorten vlees- en kaasbeleg, huisgemaakte eiersalade, vers fruit, een uitgebreid assortiment koffiekoekjes voor de zoetebekjes en nog veel en veel meer. Helemaal in het thema is er ook een warm gedeelte met vers gekookte eieren, spek met eieren en vogelnestjes. Kortom, we voorzien voor ieder wat wils!

Koffie en thee worden à volonté uitgeschonken. Om u helemaal in feeststemming te brengen, zijn er bubbels of sinaasappelsap als aperitief.  

 

Prijs: € 30,00 per persoon, iedere tweede persoon gratis!

(kinderen jonger dan 2 jaar worden niet verrekend)

Kinderen en lang stilzitten gaan niet echt samen, dus is gelukkig ook onze speeltuin al open vanaf 10u00. De Paashaas komt langs en voorziet een attentie voor iedere bezoeker; de allerkleinsten krijgen er nog een gratis ritje op onze draaimolen bovenop!

Voor de liefhebbers is er vanaf 14u00 nog een gratis dansmiddag met Marc Stans en Salim Seghers. Met andere woorden, een ideale uitstap voor de hele familie.

U kan gratis gebruikmaken van onze ruime parking, vestiaire en sanitaire voorzieningen.
Overige dranken, dranken na 11u30 en vervoer zijn niet in de prijs inbegrepen.
  


terug naar overzicht
Vul onderstaand formulier in om te reserveren :Naam
Adres
Woonplaats
Tel. / GSM
Email
 
Aantal personen
Gewenste datum
Open kalender popup
 

Vragen en opmerkingen