Laatste nieuws...

Evenementenkalender

OVERHEIDSMAATREGELEN CORONAVIRUS


Beste klanten,

Vanwege de overheidsmaatregelen betreffende het coronavirus zijn wij voorlopig nog zeker tot en met 8 juni 2020 VERPLICHT GESLOTEN

Shows die in deze periode (en de nasleep ervan) zijn gepland, zullen dan ook zo veel mogelijk worden verplaatst naar latere data. Van zodra deze data nieuwe bekend zijn, brengen wij iedereen persoonlijk op de hoogte. Tijdsgebonden themashows, zoals Moederdagdinnershow, worden volledig geannuleerd; ook met die mensen nemen wij contact op. Wij doen ons uiterste best hieromtrent zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen.

Alle andere activiteiten (ontbijten, feesten en dansmiddagen) moeten wij helaas zeker tot en met 8 juni door overmacht uitstellen of annuleren. Daarna zullen deze activiteiten onder voorbehoud van verdere maatregelen gewoon weer plaatsvinden. Op
 onze jaarkalender kunt u terugvinden welke activiteiten wanneer doorgaan.

Wie jarig is tijdens de coronamaanden, maar toch wil genieten van onze verjaardagsactie is van harte welkom op één van de andere beschikbare data later dit jaar (ook weer onder voorbehoud van verlengde maatregelen).

Voor verdere vragen en inlichtingen mag u ons steeds contacteren. Wij hopen u alvast spoedig in blakende gezondheid weer te mogen begroeten.

Met vriendelijk groeten,

Het Kaasboerin-team
terug naar overzicht