r Nieuws van DE KAASBOERIN : middagshows, restaurant, feesten, evenementen, daguitstappen, huifkar, schoolreizen

Laatste nieuws...

Evenementenkalender

OVERHEIDSMAATREGELEN CORONAVIRUS

Beste klanten, vanwege de overheidsmaatregelen betreffende het coronavirus zijn wij verplicht gesloten tot en met 08/06/2020. Alle geplande shows zullen (indien mogelijk) worden verplaatst naar latere data. Wij houden u op de hoogte.


De Kaasboerin "stuurt u wandelen"!

Ook dit jaar heeft De Kaasboerin een Herfst- en Winterwandeling voor u klaar. Voor € 5 ontvangt u een deelnameformulier met daarop een bon voor een heerlijke wandelschotel. Brengt u de fotozoektocht tot een goed einde, maakt u bovendien kans op enkele prachtige prijzen, waaronder een paar stevige nieuwe wandelschoenen.


Bijzondere aanbiedingen

Wij verwennen onze klanten al eens graag met interessante aanbiedingen en acties: voordelig ontbijten, een gratis verjaardagsmenu, borsten- en billendagen... Ontdek ze snel!!


Vrijdag wekelijkse sluitingsdag

Beste klanten, opgelet! Vrijdag is voortaan onze wekelijkse sluitingsdag. Voor groepsreserveringen maken wij hierop graag een uitzondering.


Het enige echte Steppegras

De Kaasboerin serveert het enige echte Steppegras: fijne, krokante frietjes met vlees en saus naar keuze. Een specialiteit van het huis.


De Kaasboerin & de Snoeperkestocht

Een mooie fietstocht maken en onderweg genieten van allerlei lekkernijen.