Daguitstappen

Evenementenkalender

Winterwandeling


De Kaasboerin "stuurt u wandelen"!

 

 De Kaasboerin heeft goed nieuws voor u! Na het succes van onze fietsroutes gaan wij dit najaar van start met een fonkelnieuwe “Winterwandeling” (+/- 10,5 km) doorheen ons prachtige grensgebied. Natuurlijk bent u in de herfst ook welkom J.

Het concept blijft hetzelfde: u meldt zich ter plaatse aan bij één van onze medewerkers. Voor € 5,00 p.p. ontvangt u dan van ons een routebeschrijving/deelnameformulier waarmee u kans maakt op enkele mooie prijzen. De Hoofdprijs is één van de twee paar kwaliteitsvolle nieuwe wandelschoenen ter waarde  van € 110, geschonken door Schoenen Jos Daems in Mol. Verder verloten we nog 10 ontbijtbons en twintig tickets voor één van onze prachtige middagshows. U hoeft er enkel onderweg net iets aandachtiger voor te zijn en 4 foto’s in de juiste volgorde te plaatsen. De gelukkige winnaars worden aan het einde van het seizoen persoonlijk door ons gecontacteerd.


Bovendien ontvangt u voor datzelfde bedrag een lekkere warme wandelschotel, bestaande uit een lekker stukje kip, aardappelgarnituur en een fris slaatje wanneer u het formulier netjes ingevuld weer inlevert. Reserveren is niet nodig, met uitzondering van vrijdag (wekelijkse sluitingsdag) zijn wij dagelijks open vanaf 10.00 uur. 


Trek dus uw stoutste stappers aan en kom vanaf 1 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019 gerust naar Postel afgezakt voor een deugddoende ochtend- of middagwandeling!www.josdaems.be
Voogdijstraat 22 - 2400 Mol - Belgium

Tel.: +32 (0)14/31 12 12terug naar overzicht

Vul onderstaand formulier in om te reserveren :Naam
Adres
Woonplaats
Tel. / GSM
Email
 
Aantal personen
Gewenste datum
Open kalender popup
 

Vragen en opmerkingen